Bureau

Mooxx ontwerpers in het kort

Opgericht in 2010 door 2 creatievelingen die graag iets anders willen dan het leveren van standaard oplossingen voor het interieur. Mooxx bestaat sinds 2010 maar onze werkervaring gaat verder terug, we ontwerpen en realiseren al 14 jaar interieurs voor diverse opdrachtgevers.

Mooxx staat voor kracht en kwaliteit. We zijn praktisch ingesteld, hanteren een duurzame benaderingen werken doelgericht. Ons bureau is gevestigd in Den Haag

Sinds 2013 kunt u ook voor kunst bij ons terecht.

 

Bureau

Werkwijze

In onze werkwijze zijn we onafhankelijk en helder in onze afspraken. Per opdracht zoeken wij naar een duidelijk concept en een heldere vormentaal.

We werken met oog voor detail en nemen de tijd om kritisch naar ons eigen werk te kijken. Hierdoor ontstaan doordachte ontwerpen die verrassend in eenvoud, praktisch in gebruik en duurzaam in vormgeving en onderhoud zijn.

We hanteren een fasegewijze aanpak waardoor tussentijdse sturing mogelijk is. Kwaliteit is terug te vinden in de grote lijn en in de details. Onze ontwerpen zijn functioneel, eigentijds en verrassend.

Bureau

Communicatie en samenwerkingen

We luisteren naar de wensen van de opdrachtgever, maar met behoud van onze visie. Ontwerpen is voor ons echter geen kwestie van eenrichtingsverkeer, we blijven alert op suggesties en mogelijke verbeteringen.

We werken samen met specialisten, en doen het goed in teamverband. Hierdoor zijn we in staat het totale proces van de oriëntatiefase tot en met de afrondende fase te begeleiden