Kunst huren

Hoe het werkt

Bekijk online onze collectie en maak een keuze uit de beschikbare werken. Ook kunnen wij voor u of uw bedrijf een selectie maken van werken die volgens ons bij u past. Vanzelfsprekend bent u ook welkom om persoonlijk bij ons langs te komen.

Als u een werk bij ons huurt wordt van te voren een huurperiode met u afgesproken, de minimale termijn is een half jaar. Aan het eind van de afgesproken huurperiode nemen wij contact met u op. U kunt dan de huurperiode verlengen of een keuze maken voor een ander kunstwerk. U kunt het werk ook retourneren. Bij de eerste keer vragen wij u naar een geldig legitimatiebewijs en een recentelijk aan u geadresseerd poststuk (niet ouder dan twee weken). Wij werken niet met abonnementen of inschrijfgeld. De vermelde huurtarieven zijn incl. 21% BTW

 

Kunst huren

Transport

We kunnen de gekozen werken brengen en halen, dat kan ook ‘s avonds. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf voor vervoer zorgen.

Indien gewenst hangen wij de werken voor u op. Het leveren van een ophangsysteem kunnen wij ook voor u regelen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden. Voor transport en montage hanteren wij een tarief van € 38,- per uur (incl. btw).

Na het verstrijken van de huurperiode, en indien geen verlenging van de huurperiode plaatsvindt, dient het werk uiterlijk binnen 1 week na het verstrijken van de huurperiode te worden geretourneerd of een afspraak gemaakt te zijn voor het ophalen hiervan.

 

Kunst huren

Plaatsing kunstwerken

De kunstwerken mogen niet dicht bij een warmtebron of op een vochtige plaats worden opgehangen, opgesteld of bewaard. Daarnaast dienen zij gevrijwaard te worden van direct zonlicht.

Verzekeringen

Kunsthuurder is aansprakelijk voor schade van welke aard dan ook tijdens de huurperiode en tijdens het transport van de werken. Indien wij het transport voor u verzorgen neemt Mooxx kunstzaken de verzekering voor zijn rekening tijdens het transport. Kijk voor overige zaken bij voorwaarden.